CIASTO Z PRZEPISU NA 
NALEŚNIKI DROŻDŻOWE (<=KLIKNIJ LINK)
- 1/2 TABLICZKI CZEKOLADY
 - MASŁO ORZECHOWE "SANTE" LUB NUTELLA
 - LUKROWE CUKIERKI DO DEKORACJI
 
POLEWA:
- 150 GRAM CUKRU PUDRU
 - 2 - 3 ŁYŻKI SOKU Z CYTRYNY
 - 1 - 2 ŁYŻKI GORĄCEJ WODY
 
WYKONANIE:
- SMAŻYMY NALEŚNIKI I ODKŁADAMY DO OSTUDZENIA.
 
- PRZYGOTOWUJEMY POLEWĘ. MIESZAMY WSZYSTKIE SKŁADNIK NA JEDNOLITĄ MASĘ.
 - ŚCIERAMY CZEKOLADĘ NA DROBNE WIÓRKA
 - SMARUJEMY JEDEN Z NALEŚNIKÓW NUTELLĄ LUB MASŁEM ORZECHOWYM I POSYPUJEMY STARTĄ CZEKOLADĄ - NAKRYWAMY DRUGIM NALEŚNIKIEM ( JAK TOSTY )
 - SMARUJEMY POLEWĄ I POSYPUJEMY CUKIERKAMI.
 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz